1365 mevsimlik işçi için kura çekimi bu sabah Gençlik Merkezi salonunda yapılacak

Çaykur Genel Müdürlüğüne alınacak olan 1365 mevsimlik işçi için kura çekimi bu sabah Gençlik Merkezi salonunda yapılacak.

Karadeniz Yayın: 13 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 13.04.2023 13:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.

RİZE: 38 Bin kişinin başvurduğu mevsimlik işçi alımıyla ilgili kura çekiminin bugün Gençlik merkezi salonunda sabah 9 da başlayacağı belirtildi.
    Çaykur tarafından Rize-Trabzon- Giresun ve Artvin ilinde kuruma ait fabrikalarda çalıştırılmak üzere toplam 1365 işçi alımı ile ilgili İş Kur kanalı ile açılan başvurular sonucunda bölgede işe girmek için 38 binin üzerinde kişi başvurmuştu.
    EYT ve yaş ve gününü tamamlayarak emekli olan işçilerin ardından kurum tarafından belirlenen sezonluk işçi alımı ile ilgili başvurular bugün yapılacak kura çekimi ile belirlenecek. Çaykur bu sezon hizmete açacağı Ç.Hemşin ve İkizdere Çay fabrikalarına en fazla işçi alımı yapacağı bölgeler olarak belirlendi.
   Noter huzurunda Gençlik Merkezi salonunda yapılacak olan kura çekimi ile müracaata bulunanlar arasından seçim yapılacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.